Ga naar de inhoud

Aan alle mensen die Vloethemveld een warm hart toedragen

Een nieuw jaar staat voor de poort van Vloethemveld, we hopen op een minder hobbelig parcours dan de voorbije twee jaar.

 

De natuur heeft nu eindelijk wat rust, maar volgens de kenners is er reeds volop bedrijvigheid onder de bevroren natte bosgrond. Aan water geen tekort deze winter.
“You can never hold back spring” zingt Tom Waits en met die gedachte kijken we vooruit.

 

Ik hoop dat iedereen het komende jaar weer volop kan genieten van dit prachtig gebied dat Vloethemveld is, wij staan er in elk geval weer voor garant.

 

Onze vzw heeft niet stilgezeten en we zijn reeds druk bezig met het nieuwe jaarprogramma 2022 voor te bereiden. Bekijk onze website maar, je kunt je reeds voor enkele activiteiten inschrijven.
Na het succes van onze vorige lezingen hopen we weer op een grote opkomst in 2022.

 

Vanaf nu kunnen zowel de individuele als de groepsgidsbeurten direct geboekt worden op onze website, de prijzen blijven hetzelfde, nl. 50 euro voor een groepsbezoek (maximum 24 deelnemers met gids). Voor de vrije individuele gidsbeurten vragen we 3 euro per persoon, met een maximum telkens van 24 personen, steeds gegidst door onze ervaren Vloethemveldgidsen. De data staan vermeld op de website. Je kunt ook nog steeds via de gemeenten Zedelgem en Jabbeke boeken voor de gidsbeurten.

 

We proberen jullie op de hoogte te houden van wat er allemaal te gebeuren staat volgend jaar, want er zijn nog veel plannen in uitvoering, dus hou de nieuwsbrief in de gaten.
Toch moeten we nog voorzichtig zijn voor het coronavirus, maar omdat de wandelingen in ‘open air’ doorgaan met de nodige afstand van elkaar zijn er momenteel geen speciale maatregelen die we moeten nemen, enkel binnen in de barakken is het dragen van een mondmasker aangewezen.

 

Aan allen die het afgelopen jaar ziek zijn geweest of hun dierbaren hebben verloren, wensen wij veel moed en sterkte.

 

Daarom wens ik alle lezers van deze nieuwsbrief een warm en vooral gezond nieuw jaar toe!

 

Namens het voltallige bestuur
Brigitte Vrielynck
Voorzitter Vloethemveld vzw