Meteen naar de inhoud

Vloethemveld, verborgen parel

Tijdens de grote wandeling (geel en blauw) rond het domein kan je gebruik maken van de digitale gids ‘Vloethemveld verborgen parel’.

 

Tijdens die wandeling zie je regelmatig een paaltje met een nummer op. Bij elk nummer hoort een heel verhaal. 

Het verborgen verleden en de unieke natuurschatten van het Vloethemveld werden  gebundeld in een digitale gids en komen tot leven via uniek beeldmateriaal.

 

Dit boek is op maat gemaakt voor het hele gezin.

Ook scholen kunnen er gebruik van maken, want deze gids is afgestemd op de eindtermen basisonderwijs voor het leergebied mens en maatschappij en wetenschappen en techniek.

 

Het is beschikbaar voor de iPad en iPhone, voor Android en voor Windows. Op de Apple-apparaten is de gids te downloaden en verder offline en interactief te gebruiken. Voor Windows is de gids te downloaden als PDF (niet interactief) en voor Android is het een onlinetoepassing en is internet nodig.

 

Via deze link is de gids gratis te downloaden of te raadplegen.
In dit stappenplan zie je wat je moet doen om het te verkrijgen.

 

 

Een initiatief van Natuur en Bos van de Vlaamse overheid en de gemeenten Zedelgem en Jabbeke en de Vlaamse Landmaatschappij.

vloethem
wandelingen

Vooraan in het boek staat een kaart waar alle nummers van de paaltjes op staan.

 

In het iBook van Apple is die kaart interactief.

Door op een nummer te klikken ga je meteen naar de beginpagina van het hoofdstuk dat de omgeving van waar je staat beschrijft of waarbij een verhaal hoort.

Hieronder maak je kennis met een aantal pagina’s uit de gids.